Adventný kalendár / Advent calendar

Ahojte, začiatkom decembra sme spolu s dcérkou pripravovali adventný kalendár. Veľmi sme sa zabavili a myslám, že výsledok stojí za to...

Hi everyone, in early December, we made an Advent calendar together with my daughter. We really had fun and I think the result is worth it ...


Na výrobu sme použili ľanové plátno, ktoré som kúpila na blšom trhu. Ušili sme malé vrecúška, ktoré sme previazali prírodným špagátom. Na povesenie sme využili našu celoročnú dekoráciu - veľký rebrík.

We used red striped linen which I bought at a flea market. We sewed small bags that we tied with natural twine. For hanging, we used our all year decoration - a big ladder.


V týchto dňoch už pripravujeme vianočné ozdoby na stromček.

We are preparing our christmas tree ornaments these days.




Aké budú tie vaše Vianoce? Mňa čaká pripraviť niekoľko vencov na dvere a bránu a nakoniec stromček. Užívajte si krásu adventného obdobia.

What will your Christmas look like? I still have to prepare several wreaths for our door and gates and at least the Christmas tree. Enjoy the beauty of the Advent season.

xoxo, Alexandra

8 komentárov

  1. Saška, vrecúška na rebríku sú nádherné...a teším sa na Tvoje ďalšie dekorácie...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Alexandra, adventný kalendár je nádherný, tak nežný. To plátno nemá chybu. Kde sú tak fantastické blšie trhy. Už vo veľa Tvojich príspevkoch som čítala, že si plátno kúpila na blšáku. Všetko je tak krásne a veľmi sa mi páči ako krásne jemne vnášaš do interiéru červenú. Je to veľmi decentné. Opäť som sa krásne pokochala. Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Andrejka dakujem ♥ Ja chodim na blsak jedine do Lucenca. Ostatne mam zial velmi daleko... Viem, ze dalsie byvaju este v Cervenom kameni alebo Trencine. A samozrejme vo Viedni. Dufam, ze tam sa raz dostanem :-) A.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Alexandra tvoje príspevky postrádam musíš častejšie prispiovať , neviem sa vynadívať tie fotky sú prekrásne,to pláttko je fantastické celé to aranžmá... vždy sa divím ako to robíte, v týchto dňoch sa snažím odfotiť stenu natretú tabuľovou farbou ..nedarí sa mi, bez svela vonku.. ty máš fotky akoby bolo leto alebo ako by si mala slnko v skrini :DD a keď treba vytiahneš ho krásny advent ti prajem ,e.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem Erika ♥ So svetlom to je velmi komplikovane aj pre mna... Tesim sa na tvoj prispevok ♥ A.

      Odstrániť
  5. Such gorgeous photos! Don't you just love this time of the year. Your advent calendar is so cute

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...