The Fairy and one magazine feature / Ruža Fairy a jeden článok v časopise


First frosty morning... falling leaves from our walnut tree and sun before midday! That kind of day today... and not to forget - I got a little package from a czech magazine ♥ In the november issue are my photos published. Pretty nice feeling...

A bit nicer is to pick your own roses from the garden in late October... There are 3 color variations for The Fairy in my garden - the oldest is red, white and light rose I planted last fall. If you are looking for a rose that blooms continuously from spring to fall, The Fairy is the right choise. I`m sure you`ll find it in any garden centre. The good thing is it isn`t expensive and it can be also planted in a pot!

Enjoy your day, Alexandra

~

Prvé mrazivé ráno... padajúce lístie na orechu a slnečno ešte pred poludním! Taký bol dnešný deň... a aby som nezabudla v schránke som našla malú zásielku z Marianne Bydlení ♥ V novembrovom čísle si totiž môžete prečítať článok s mojimi fotkami. Celkom príjemný pocit...

O čosi príjemnejšie je si ešte na konci októbra nazbierať ruže zo záhrady... Odrodu The Fairy mám v troch farbách - najstaršia je červená, potom biela a minulú jeseň som si zasadila svetlo ružovú. Pokiaľ hľadáte ružu, ktorá bude nepretržite kvitnúť od jari do jesene, Fairy je tá pravá. Určite ju nájdete v ktoromkoľvek záhradnom centre a prezradím vám, že nestojí veľa a dá sa dokonca pestovať v črepníku!

Majte sa krásne, Alexandra



4 komentáre

  1. Alexandra, blahoželám k článku v časopise. Tvoje krásne fotky určite spravia radosť mnohým čitateľom. Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Gratulujem k takému krásnemu úspechu, tvoje fotky si takúto pozornosť zaslúžia, to tvrdím už dávno ❤ Máš nádhernú rodinku i domček, pre mňa si inšpiráciou.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Viem si predstavit vasu radost, ked ste videli svoj domov v casopise.
    Ruze milujem a tesim sa na cas, ked si ich nasadim do nasej zahrady - zatial je to velmi vzdialeny sen, kedze byvame v meste a zahradu nemame :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc gratuluji k článku! Já Váš blog objevila nedávno, ale o to víc se kochám ;-)...
    V.

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...